rom | eng
 
 

Va multumim pentru interesul acordat! Momentan site-ul nostru este in lucrari de update pentru ca dvs. sa va puteti face o mai buna imagine despre serviciile NBI Financial Investments.

Ce am facut in ultima vreme:

 • NBI Financial Investments si INTL FCStone in colaborare cu CME Group (Chicago Market Exchange Group) au organizat un seminar de o zi pe teme de managementul riscului fluctuatiei pretului la marfuri (cereale, uleiuri vegetale etc). Seminarul a avut loc pe data de 27 martie 2012 la Bucuresti, hotel Radisson Blu. Scopul acestui eveniment a fost de a presenta companiilor din domeniul agricol din Romania (si un numai) instrumente financiare futures si de a le invata cum sa le utilizeze pentru a mitiga riscuri si pentru a-si crea programe de hedging. Scoala de o zi s-a concentrat pe fundamentele pietei futures, functia si structura acesteia, introducere in contractele de futures si options si utilizarea acestor instrumente financiare pentru a reduce expunerea companiei la riscul fluctuatiei preturilor marfurilor si al cursului valutar. Speakeri la acest seminar au fost: Rich Jelinek din partea CME, Alinda Banica din partea NBI Financial, Ina Patrascu si Daniel Hofstad din partea INTL FCStone.
  • INTL FCStone este o companie din topul Fortune 500 care ofera clientilor din intreaga lume servicii de consultanta si executie pe piata de commodities, de capital, valutara, asset management si altele.
  • Clientii INTLFCStone includ, dar nu se limiteaza la producatori, procesatori si utilizatori finali de marfuri tranzactionate; companii care intervin in lantul de distributie a marfurilor, institutii guvernamentale, non-guvernamentale si organizatii de binefacere, investitori institutionali, brokeri, traderi profesionisti, banci comerciale si importante bancii de investitii.
  • Dintre participantii la acest eveniment putem enumera: Comcereal Vrancea, Expur Urziceni, Comcereal Vaslui, Agricover etc.
 • NBI Financial Investments a participat in perioada 1-3 Decembrie 2011 la conferinta internationala  “Fats & Oils Istanbul 2011”, alaturi de alti peste 200 de delegati din 16 tari, organizata de AgriPro – Agricultural Services Turcia, precum si la trainingul “Price Risk Management” organizat de CME Group si INTLFC Stone.
 • In perioada 20-21 Octombrie 2011, NBI Financial Investments a participat la Londra, la conferinta “International Commodity Outlook 2011” organizata de INTL FC Stone, membra a CME Group. Speakeri cheieai acestei conferinte au fost d-l Walt Zimmerman, Vice Presedinte al United ICAP si d-l Todd Buchholz, fost Director la Casa Alba pe probleme de Politica Economica, autor al best-seller-ului “New Ideas From Dead Economists”.
 • NBI Financial Investments a fost invitata sa participe in perioada 22-24 Septembrie 2011 la conferinta international organizata de APK Inform Agency, la Istanbul, “Oilseeds and Oils 2011”.
 • In Aprilie 2011, Haralambie STANCIU, Project Manager in cadrul NBI Financial a realizat un studiu referitor la “Piata dobanzilor si piata valutara” – studiu distribuit gratuit clientilor companiei noastre.
 • Octombrie 2010 – Martie 2011 – Alinda BANICA, Director Executiv NBI Financial Investments este Presedinte al Business Network International (BNI) Romania – Grupul Crema, cea mai mare organizatie de business networking din lume.
 • Bogdan IONESCU si Alinda BANICA invitati la Radio Romania International in cadrul emisiunii "Stare de fapt". Ascultati aici interviul.
 • NBI Financial Investments are onoarea de a fi partener al Ambasadei Regale a Danemarcei in Romania.
Copyright © NBI Financial Investments S.R.L., 2011-2012